Millaisia pitkiä ennusteita sinä haluaisit käyttää?

05.04.2017

Tapahtumat

Haluaisimme kuulla kansalaisilta pitkiin ennusteisiin liittyvistä toiveista ja tarpeista, ja kartoitamme niitä nyt kyselyllä. Kehitämme CLIPS-hankkeessa uudenlaisia kuuden viikon mittaisia ennusteita, jotka on räätälöity jollekin tietylle kohderyhmälle tai aktiviteetille sopivaksi. Kyselyssä pääset kommentoimaan, mitkä näistä ennustetuotteista kokisit hyödyllisimmäksi itsellesi!

Olemme saaneet CLIPS-kyselyyn jo liki 200 vastausta. Toistaiseksi ”villapaitaennuste” eli kovien pakkasjaksojen todennäköisyys on kyselyyn vastanneiden keskuudessa koettu hyödyllisimmäksi CLIPS-palveluksi.

Vielä ehdit antaa meille mielipiteesi sekä jakaa omat ideasi ja toiveesi pitkiä ennusteita koskien: (kysely sulkeutunut)

Kyselyn lopussa voit myös ilmoittautua mukaan testiryhmiin, joissa voit joko testata uusia ennustetuotteitamme tai antaa palautetta jo käyttämistäsi tuotteista.

TAKAISIN UUTISIIN

LISÄÄ UUTISIA

Kuuden viikon ennusteiden pilotointi on päättynyt

Kuluneen vuoden aikana CLIPS-hankkeessa kehitettiin ja testattiin kuuden viikon mittaisia ennusteita yhdessä käyttäjien kanssa. Viimeinen pilottijakso päättyi toukokuun lopussa. Pilotointi […]

Ennusteet

11.07.2018

Seminaarin esitykset ovat nyt katsottavissa

Seminaarissa kerroimme hankkeessa kehitetyistä kuuden viikon ennusteista, miten ne ovat suoriutuneet ja millaista palaute on ollut. Esitykset voi nyt katsoa […]

Hanke

05.07.2018