Kansalaiset mukaan kehittämään ennustetuotteita

05.04.2017

Tapahtumat

CLIPS-hankkeessa uudenlaisia kuuden viikon ennusteita kehitetään yhdessä kansalaisten kanssa. Hankkeessa kehitettävät 3-6 viikon ennusteet on räätälöity tukemaan jotain tiettyä toimintoa tai aktiviteettia, kuten ulkoilua tai viljelyn ja sadonkorjuun suunnittelua.

Kaikki halukkaat voivat liittyä mukaan pilotoimaan, eli testaamaan ja kommentoimaan, hankkeessa kehitettäviä ennusteita. “Tavoitteena on vuorovaikutteinen oppimisprosessi molemmin puolin”, hankkeen vetäjä, yksikönpäällikkö Hilppa Gregow Ilmatieteen laitokselta tiivistää.

Kuuden viikon ennusteita testataan 1.6.2017-31.5.2018 kestävän pilottijakson aikana. Jokaiselle vuodenajalle mietitään ajankohtaisia ennusteita, kuten rantakelit kesällä ja hiihtokelit syksyllä ja talvella.

Ilmoittaudu mukaan testaamaan uusia palveluita

TAKAISIN UUTISIIN

LISÄÄ UUTISIA

Kuuden viikon ennusteiden pilotointi on päättynyt

Kuluneen vuoden aikana CLIPS-hankkeessa kehitettiin ja testattiin kuuden viikon mittaisia ennusteita yhdessä käyttäjien kanssa. Viimeinen pilottijakso päättyi toukokuun lopussa. Pilotointi […]

Ennusteet

11.07.2018

Seminaarin esitykset ovat nyt katsottavissa

Seminaarissa kerroimme hankkeessa kehitetyistä kuuden viikon ennusteista, miten ne ovat suoriutuneet ja millaista palaute on ollut. Esitykset voi nyt katsoa […]

Hanke

05.07.2018